Apartmani


Vila Renata u Zavali, na južnoj obali otoka Hvara, sastoji se od 2 kuće (glavna i gostinjska kuća). Nalazi se na parceli od 6000 četvornih metara izravno na moru okružena borovom šumom i maslinicima. U ponudi imamo 5 moderno opremljenih apartmana, veličine od 35-80m².


Glavna kuća se sastoji od dva manja apartmana od 35m².

Ap. 1:
1 spavaća soba (2 +1), WC / tuš, kuhinja / dnevni boravak (kauč na zazvalaćenje), klima uređaj, TV, perilica za suđe, trezor i terasa u prirodnoj sjeni sa pogledom na more, WIFI.

Prvi apartman

Ap. 2:
1 spavaća soba (2 +1), WC / tuš, kuhinja / dnevni boravak (kauč na zazvalaćenje), klima uređaj, TV, perilica za suđe, trezor i terasa u prirodnoj sjeni sa pogledom na more, WIFI.

Drugi apartmanGostinjska kuća se sastoji od dva manja 40m² i jednog velikog apartmana 80m².

Ap. 3:
1 spavaća soba (2 + 1), WC / tuš, kuhinja / dnevni boravak (kauč na zazvalaćenje), klima uređaj, TV, perilica za suđe, trezor i terasa sa pogledom na vrt i more, WIFI.

Treci apartman

Ap. 4:
1 spavaća soba (2 +1), WC / tuš, kuhinja / dnevni boravak (kauč na zazvalaćenje), klima uređaj, TV, perilica za suđe, trezor i terasa sa pogledom na vrt i more, WIFI.

Cetvrti apartman

Ap. 5:
Nalazi se na 1. katu. 2 x spavaća soba (2 +1) , 2 x WC / tuš, velika kuhinja / blagovaona, veliki dnevni boravak (kauč na zazvalaćenje), klima uređaj, TV, perilica za suđe, prerilica za rublje, trezor i velika terasa sa pogledom na vrt i more, WIFI.

Peti apartman
Obje kuće imaju po jedan roštilj i dovoljno parkirnih mjesta sa hladom
Boćalište - bez dodatne naknade
Plaža se nalazi ispred kuće
Šljunčane plaže za obitelji s djecom su udaljene 100 metara
Pekara - 50 metara

Javite se


Budite slobodni da nas kontaktirate u bilo koje vrijeme

Adresa:   Hvar, Zavala          telefon:   +358(98)458882          E-mail:   info@villarenata.net